Στο πλαίσιο της ταχείας επέκτασης του δικτύου των πωλήσεων μας, αναζητούμε συνεργάτες που θα ενστερνιστούν τις αξίες μας και θα εμπιστευτούν την εταιρεία μας για να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στο χώρο της μικρής εστίασης.

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες η αγορά της μικρής εστίασης παρουσιάζει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης της τάξης των 5% – 10% ετησίως, για αυτό και παραμένει ιδιαίτερα ελκυστική για επενδύσεις.

Η ζήτηση για καφέ υψηλής ποιότητας αυξάνεται συνεχώς, και σε συνδυασμό με την καλή τιμή, η επιτυχία είναι εγγυημένη.

Ο καφές και τα συναφή προϊόντα μας μπορούν να εγγυηθούν την άριστη ποιότητα και η συνεργασία μαζί μας μπορεί να εγγυηθεί την απόδοση της επένδυσης σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η εταιρεία μας παρέχει μία σύγχρονη επιχειρηματική πρόταση στην γρήγορη εστίαση. Ποιοτικός καφές και συναφή είδη σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές συνθέτουν τη φιλοσοφία της επιτυχίας μας.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, οι προσεκτικά επιλεγμένοι προμηθευτές και ο σύγχρονος σχεδιασμός, κατατάσσουν την εταιρεία μας ανάμεσα στις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο της εστίασης.

Με ισχυρό Βrand Name και επιτυχημένη πορεία, η εταιρεία μας, δίνει την ευκαιρία σε υποψήφιους συνεργάτες να αξιοποιήσουν μια πρόταση με σημαντικές προοπτικές στον δυναμικό κλάδο της εστίασης.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στην διάθεση σας.
Email : coffee@farelli.gr
τηλ.: 2710 243502 και 6942444022.