Η εταιρεία

Η εταιρεία ιδρήθηκε το 1932 στην Τρίπολη.
Κύρια δραστηριότητα της ήταν η επεξεργασία Ελληνικού Καφέ. Με σεβασμό στην τέχνη και την παράδοση του καβουρδίσματος δημιουργούμε εκλεκτό Ελληνικό καφέ από τότε.

Με το πέρασμα του χρόνου η εταιρεία μας επεκτάθηκε και σε άλλες δραστηριότητες, όπως η παραγωγή Espresso. Ξεκινήσαμε το 1999 με την απόφαση να προσφέρουμε στον καταναλωτή έναν espresso μοναδικής ποιότητας και γεύσης.

Έτσι, εμείς επιλέγουμε προσεκτικά διαλεκτούς κόκκους καφέ από εκλεκτές ποικιλίες, κατευθείαν από φάρμες της νότιας και κεντρικής Αμερικής καθώς και από φάρμες της Αφρικής.
Το καβούρδισμα γίνεται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και το αποτέλεσμα είναι ένας καφές που συνδυάζει απόλυτα την ποιότητα με την γευστική απόλαυση.

Το άρωμα του είναι μοναδικό και η γεύση του πλούσια. Με πολλές διακρίσεις στον χώρο του καφέ, η εταιρεία μας είναι από τις πρώτες που πήρε την πιστοποίηση SPECIALITY. Επίσης, η παραγωγή μας έχει επεκταθεί και στην επεξεργασία άλλων ποικιλιών καφέ όπως ο καφές φίλτρου, ο ντεκαφεϊνέ, ο στιγμιαίος και ο Αμερικάνικος. Η εταιρεία μας διαθέτει επίσης εξαιρετικά ροφήματα, ένα από αυτά είναι ο σοκολάτα μας, με μεγάλη περιεκτικότητα σε κακάο, έχει πλούσια γεύση σοκολάτας και απολαυστικό άρωμα, ιδανική για ζεστά και κρύα ροφήματα.

Το Fredoccino και το Oreoccino συμπληρώνουν τα γευστικά μας ροφήματα. Τα προϊόντα μας αποθηκεύονται άριστα στον χώρο μας, σε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας για να διατηρούν αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά τους. Η εταιρεία μας καταλαμβάνει 1.200 τ.μ. στην Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολη.